BMW anonsēja jauno "kastomaizinga" programmu

[10.07.2017]

   Garmišā (Vācijā) notika BMW Motorrad Days, kur MBW anonsēja savu jauno “rūpnīcas kastomaizinga” programmu priekš turinga un klasiskas klases motocikliem - BMW Motorrad Spezial.

   BMW Motorrad Spezial ta sir BMW atsauce uz patērētāja pieprasījuma palielinājumu motocikla individualizācijas iespējās priekš Bavārijas markas motocikliem. Piedāvātais produktu klāsts iekļauj sevī veseli rindu tuninga detaļu priekš R NINET modeļa, tādus ka rokas izkrāsotas degvielas tvertnes, īpašu vārstu aizsardzību, sēdeklis, riteņus, bremzes un sajūga sviras utt.

   Modeli RT, GT un GTL arī dabūs dažas jaunas opcijas. Būs iespējams pasūtīt individuālo rokas darba izkrāsojumu, kā arī specialo stikl-keramisko krāsu. Līdzīgi, ka iepriekš radīta tuning pakete HP4 priekš S1000RR, jauna pakete būs pieejama ar nosaukumu Option 719. Atšķirība no HP4 paketes, kurš tika aicināts palielināt kopējo produktivitāti, jaunas opcijas mērķis ir veikt pēc iespējas vairāk individuālo un unikālo motocikla skaitu.  

   Visas detaļas tiks ražotas BMW rūpnīca ar mērķi pieāvāt patērētajam labāko dizainu, ekskluzīva izskatu, pievērst uzmanību motocikla greznību un palielināt produktivitāti. Klientam būs iespēja izvelēties savas opcijas no visa Option 719 paketes izmantojot Online konfiguratoru pēc ka motocikls tiks savākts rūpnīcā. Jaunas opcijas un Online konfigurators tiks pieejams jau šinī rudeni. 

Radīt:

But autoriem
ASHBURN 0°C.
LV
Pasākumi
UA-90270640-1