Horhe Lorenzo nokrīt Argentīnas MotoGP posmā

[09.04.2017]
MotoGP Argentīnas posmā Horhe Lorenzo startēja no 16. Starta pozīcijas. Ducati rūpnīcas komandas pilots vēl līdz pirmajām līkumam pakāpās par trim pozīcijām, bet pēc tam spānis ietriecās Andrea Lannoe (Suzuki) pakaļējā rītenī un nokrita. Ar to priekš Lorenzo sacīkstes arī beidzās.
 
Korhe Lorenco :
“Es ļoti labi startēju, apsteidzu 4 vai 5 braucējus [Red. Piezīmē patiesībā tikai 3], bet pirmā līkuma ieejā bija reāls haoss. Visi braucēji mēģināji apsteigt cits citu bremzējot. Es braucu pa iekšējo trajektoriju un pēkšņi saprotu ka pārāk ātri tuvojos Lannoe. Diemžēl, es pieskaros viņa aizmugurējam rītenim un nokritu.
 
Milzīga vilšanās. Man neizdevās aizbraukt tālāk par pirmo sacīkstes līkumu. Ļoti žēl, man bija laba sajūta par motociklu. Tagad, mums ir jāiet tikai uz priekšu, neatskatoties atpakaļ. Cenšamies turpināt darbu nākamajam posmam pozitīvā noskaņā.”
 
Šis turnīrs Ducati komandai sanāca tik pat neveiksmīgs, ka Repsol Honda komandai. Lieta ir tāda, ka Andrea Dovidceozo, Horhe kolēģim, arī neizdevās nokļūt līdz rūtainam karogam, bet itāļu gadījumā par kritiena cēloņi kļuva “bumerangs” no Aleiša Esparagro. Rezultātā Ducati aizbrauca no Argentīnas ar tukšām rokām.
 
Honda rūpnīcas komandā arī nefinišēja ne viens braucējs, bet Honda nepalika bez pjedestālā pateicoties satelīt pilotam Kleu Kračlou, kurš ieguva trešo vietu.
 
Par labāko pilotu Ducati komandā kļuva Alvaro Bautista, kurš finišēja ceturtajā vietā.
 
Radīt:

But autoriem
ASHBURN +1°C.
LV
Pasākumi
UA-90270640-1